You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
+385 99 597 8320
EUR
  • Vaša košarica je prazna!

Tena Rovinj Webshop

PRIBOR

PRIBOR


Želite li da Vaši/e klijenti/ce imaju lijepe nokte potrebno vam je sve za manikuru/pedikuru kako biste mogli što profesionalnije obraditi nokat, a da utom ne utrošite previše vremena. Svakom manikeru/pedikeru je potrebna oprema sa kojom će profesionalno i kvalitetno odraditi

svoj posao stoga nemojte čekati da to netko drugi odradi umjesto vas. Prolistajte i več danas pronađite sve aparate i sav alat koji će vam pojednostavniti cijeli proces obrade nokta kako bi što lakše postigli željeni rezultat.

BLAZINICA UPIJENA SA ODSTRANJIVAČEM 2 KOM
3.05€
Blazinica upijena sa odstranjivačem laka za nokte 2 komada. Ukoliko se kupi 10 komada imate dodatni popust...
BLAZINICA UPIJENA SA ODSTRANJIVAČEM 20 KOM
30.53€
Blazinica upijena sa odstranjivačem laka za nokte 20 komada. ..
BLAZINICE 500 KOM
7.96€
Profesionalna rola blazinica od 500 kom. Ne pušta dlačice i odlično prijanja na gel i uklanja rasipnin sloj. Isto kao što i uklanja lak za nokte bez raspadanja...
BRUSH CLEANER 100 ML
12.21€
Brush cleaner 100 ml Tekućina za čiščenje kisteva od gela i akrila. Sastav: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Butyl Acetate, Glycerin, Aqua, Parfum, CI 42090, CI 19140Tekućina za uklanjanje laka s ploče nokta. Upute za uporabu: Nanesite malu količinu tekućine na pamučnu blazinicu i protrljajte površinu nokta sve dok se boja ne ukloni. Upozorenje: zapaljivo. Nadražuje oči i kožu. Ako se duže v..
CLEANER 1000 ml
9.42€
9.42€
Odmaščivač 1000 mlSastav: Isopropyl alcohol, Aqua, Parfum.Profesionalni odmaščivač rasipnog sloja. Odmaščuje prirodni nokat i priprema ga za daljnju uporabu (kao što je gel ili akril). Povećava adheziju gela ili akrilne mase zbog učintkovitog uklanjanja masnoće sa ploče notka. Upute za uporabu: Namaknite pamučnu blazinicu I obrišite ploče noktiju. Upozorenje: zapaljivo. Priprema može izazvati irit..
CLEANER 90 ml
3.32€
3.32€
Odmaščivač 90mlSastav: Isopropyl alcohol, Aqua, Parfum.Profesionalni odmaščivač rasipnog sloja. Odmaščuje prirodni nokat i priprema ga za daljnju uporabu (kao što je gel ili akril). Povećava adheziju gela ili akrilne mase zbog učintkovitog uklanjanja masnoće sa ploče notka. Upute za uporabu: Namaknite pamučnu blazinicu I obrišite ploče noktiju. Upozorenje: zapaljivo. Priprema može izazvati iritaci..
DRVENI ŠTAPIĆI DUGI 10 KOM DRVENI ŠTAPIĆI DUGI 10 KOM
4.25€
Drveni štapići od ružinog drva dugi 10 komada. Sa jedne strane šiljasti a sa druge pogurivači...

Available Options

DRVENI ŠTAPIĆI DUGI SA BRUS VRHOM 12 KOM DRVENI ŠTAPIĆI DUGI SA BRUS VRHOM 12 KOM
6.37€
Drveni štapići od ružinog drva dugi sa brus vrhom 12 komada. Sa jedne strane šiljasti a sa druge pogurivači...
DRVENI ŠTAPIĆI KRATKI 10 KOM DRVENI ŠTAPIĆI KRATKI 10 KOM
4.91€
Drveni štapići od ružinog drva kratki 10 komada. Sa jedne strane šiljasti a sa druge pogurivači...
DUPLA RAŠPA ZA PEDIKURU DUPLA RAŠPA ZA PEDIKURU
4.78€
Dupla rašpa za pedikuru...