You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
+385 99 597 8320
HRK Kn
  • Vaša košarica je prazna!

Tena Rovinj Webshop

LINE OUT 15 ML

Proizvođač: TenaRovinj
192.00 Kn
  • Šifra proizvoda: KC 3001
  • Dostupno: Na skladištu

Line out je bez kiselinska i visoko kvalitetna tekućina koja uklanja crtu spajanja gelom sa noktom koju ne možemo ukloniti rašpanjem, a ispod iste nema zraka. Preporučuje se za krhke i oštećene nokte jer se tako izbjegava nepotrebno rašpanje. Upute za uporabu: nakon adekvatno pripremljene ploče nokta odmastite sa odmašlivačem i nanesite na ploču nokta kistom i pričekajte neko vrijeme da se osuši na zraku bez upotrijebe uv lampe ili led lampe i vidjet ćete da je linija nestala.


Sastav: Ethyl Acetate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, HEMA, Aqua, PEG-20 Castor Oil, Propylene Glycol, Alcohol denat., PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Zea Mays Oil, Calcium Pantothenate, Inositol, Retinol, Rosa Moschata Seed Oil, Biotin, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Metylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Hydroquinone methylether / Mequinol ( P-Hydroxyanisole)

Upozorenje: Proizvod može izazvati iritaciju očiju. U slučaju iritacije odmah isprati s puno vode nekoliko minuta i zatražiti savjet liječnika. Čuvati izvan dohvata djece. Samo za profesionalnu uporabu. Izbjegavajte dodir s kožom. Pažljivo pročitajte upute za upotrebu.
Datum proizvodnje i proizvodni broj - vidi pakiranje.
Rok valjanosti 12 mjeseci od datuma proizvodnje.

Napiši recenziju
Molimo Vas prijavite se ili registrirajte da bi mogli napisati recenziju