You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
+385 99 597 8320
EUR
  • Vaša košarica je prazna!

Tena Rovinj Webshop

GEL GRADITELJ BIANCO EXTRA 5 G

Proizvođač: TenaRovinj
6.24€
  • Šifra proizvoda: GRADIVNI PRO
  • Dostupno: Na skladištu

French bianco extra – je bijeli gel ekstremno bijele boje, savršen za izradu nokta na tipsama kao i na šablonama. Bez ikakvih problema možete spojiti elemente i kombinirati ih s drugim gelovima ili akrilima. Srednje je gustoće, samolivelirajuć.Uklanjanjem akrilatne kiseline dobiva se proizvod s mnogo povoljnijim učinkom na noktnu ploču od standardnih UV gelova.
Bez kiselinski gelovi izrađeni su po inovativnom receptu kojim dobivamo gel masu iznimno izdržljivih polimernih lanaca. Odgovarajuće poravnanje čestica čini masu snažnom i fleksibilnom u isto vrijeme s vrlo dobrim prianjanjem na tipse i na prirodni nokat.
Prvi korak je podloga za gel Primer bez kiselina, te nakon, gel bonder koja povećava adheziju mase gela. Podloga Primera bez kiselina idealna je za bilo koju vrstu ploče nokta, tvori zaštitni filter između nokta i gela koji povećava adeziju sljedeće nanesenih gelova. Koristi se isključivo za gel metodu. Tako pripremljen nokat omogućit će dugotrajnu izdržljivost kreacije. Osušeni sloj Primer-a bez kiselina je temeljni premaz za drugi korak.  Sada se šablonu može staviti french gradivni. U drugom koraku nanosimo jednofazni builder gel kojim gradimo nokat po želji. Nokat napravljen s gelom kao što je Clear builder gel možemo uljepšati ukrasima za nokte ili nanijeti gel u boji. U trećem koraku na prethodno polimerizirane slojeve gela nanosimo završni sjaj, kao što je Top Coat Shine koji je savršeno kompatibilan sa prethodnim slojevima i daju dugotrajan i izniman sjaj noktima.
Sastav: Polyurethane Acrylate Oligomer, Trimethylolpropane Trimethacrylate (TMPTMA), Tripropylene Glycol Diacrylate, Trimethylolpropane Triacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Benzophenone, Silica, CI 60725.
UV gel za nokte. Upute za uporabu: Nanesite gel u tankom sloju na ploču nokta i polimerizirajte pod UV lampom 2 minute. Samolivelirajući. Upozorenje: Priprema može izazvati iritaciju očiju, kože i dišnog sustava. U slučaju iritacije odmah isprati s puno vode nekoliko minuta i zatražiti savjet liječnika. Čuvati izvan dohvata djece. Priprema samo za profesionalnu uporabu. Datum proizvodnje i proizvodni broj - vidi pakiranje. Rok valjanosti 12 mjeseci od datuma proizvodnje
NAPOMENA
GEL bez kiselina!
bezbojan
srednje gustoće
visoka svojstva samoliveliranja
ne zahtijeva poliranje
jednofazni

Napiši recenziju
Molimo Vas prijavite se ili registrirajte da bi mogli napisati recenziju