You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
+385 99 597 8320
EUR
  • Vaša košarica je prazna!

Tena Rovinj Webshop

START PAKET GELOVA

Proizvođač: TenaRovinj
33.98€
  • Šifra proizvoda: START PAKET
  • Dostupno: Na skladištu

Tatjana je još od djetinjstva fascinirana lijepim noktima koja su sa vremenom postala njena strast. Nakon završetka edukacije u Italiji, točnije u Padovi otvorila je svoj prvi Nail Salon. Pošto je nakon nekog vremena počela imati alergijske reakcije, nastavila je sa svojom obukom i istraživanjem i stvaranjem raznih proizvoda brenda za koje je radila, da bi zatim došla do zaključka da želi imati proizvode koji zadovoljavaju njezine kriterije - jedini je bio način ostvarit ih sama! 
Njezin cilj nije bila samo ljepota noktiju, nego i njihovo zdravlje i kvaliteta. Vođena, strašću, predanom radu i vjerom početnika da će sve na kraju biti savršeno rođen je Tena Rovinj brand - primjenjivanjem najmodernije tehnologije i konzultacijom sa znanstvenicima i kolegicama svog područja i šire.
Njen cilj su kvalitetni i dostupni proizvodi, profesionalna edukacija , kao potpora kozmetičarkama i onikotehničarkama u ponudi zdravih i modernih tehnika brige o noktima, vodeći se etičkim poslovnim smjernicama.
Kako bi omogućila sa svatko od vas ima mogućnost probe istih proizvoda da se i sam uvjeri u kvalitetu istih sastavili smo ponudu START PAKET GELOVI koja se sastoji od:
1. Baznog primera sa vitaminama bez metakrilične kiseline od 15 ml
2. Baznog gel bondera bez metakrilične kiseline od 15 ml 
3. Gela graditelja natural pink od 15 g
4. Hibridnog gela u boji od 4.5 g (boja po našem izboru)
5. Top coat završnog sjaja od 9 ml 
Cjelokupna cijena paketa po uobičajenoj cijeni bila bi 256.00 kuna međutim htjeli smo ga omogućiti još dostupniji sa 10 % popusta tj. 230.00 kn 
Napiši recenziju
Molimo Vas prijavite se ili registrirajte da bi mogli napisati recenziju

Oznake: bazni gel bez kiselina, bazni primer bez kiselina, gel graditelj natural pink, top coat