O namaStudio Tena Rovinj

Od 2010 godine prisutni na Hrvatskom tržištu.

Tatjana Derežić Berto (1974.g). od 1992 g. “honorarno” ulazi u svijet nadogradnje noktiju i upotrebe gelova, zatim ozbiljnije, nakon isprobanih raznih metoda (akril i gel tehnika) i gelova tokom kojih stjeće priznanja na europskom nivou i od vodećih estetskih europskih škola, medalja i pohvala na natjecanjima tehničara za nokte upoznaje nove proizvode bez štetnih kemijskih kiselina koji odgovaraju njenim visokim zahtjevima i potraživanjima, jer se razlikuju od drugih, za liniju uv-gelova obogaćenih sa stabilizatorima i za apsolutnu odsutnost kemijskih kiselina. ACID FREE GEL Certifikat kvalitete - UNI EN ISO 9001:2000.

Široka ponuda usluga i proizvoda

Proizvodi za manikuru i pedikuru, lakovi, pribor, gelovi, Doktor Fish i mnogo drugih proizvoda pogledajte u našem WEBSHOPU

Zbog velikog interesa započinje sa certificiranim edukacijama; geliranja noktiju, nail arta, onikofazičnih noktiju, podo geliranja, itd. Osim beauty centra, kozmetičkih salona i sl., veliki interes za edukaciju svojih kadrova pokazale su i hoteljerske kuće koje u svojoj ponudi imaju Wellness i SPA centre. U 2011 g. pokreće Program osposobljavanja za obavljanje poslova GELIRANJA NOKTIJU odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH., u suradnji sa Ustanovom gdje i sama radi kao predavač.


Obrt nije ograničen samo na distribuciju kvalitetne ACID FREE kozmetike, već ima primarni i paralelni cilj razvijanja, formiranja i usavršavanja tehničarka u svijetu onih koji smatraju ruke, a posebno nokte, svojom profesijom. Čvrsto temelje za “onikotehničarku” je detaljno poznavanje materijala u svim njegovim segmentima i karakteristikama kao i konstantna edukacija i usavršavanje znanja.


Obrt od 2011. godine pokreće distribuciju i Dokotr Fish sjedišta, opremanjem salona sa sjedištem, edukacijom rada sa ribicama, održavanje akvarija isto kao i edukacijom rada sa ponudom Fish mani/pedikure po salonima.

DOKTOR FISH CENTAR

Tretman je baziran na apsolutnoj prirodnoj metodi te nema nikakvih nuspojava. Prilično je ugodan pa se preporuča i zdravim osobama, kao jedinstven tretman čišćenja odumrlih stanica kože na stopalima i rukama jer ujedno još jedna prednost ovog tretmana je i mikromasaža kojom se potiče mikrocirkulacija. Garra rufa ribica nam prenosi, ugodnim tretmanom, blagostanje i opuštanje i zbog toga se ujedno naziva i “osmjeh terapijom”!!